Avax maakt scorende webshops

Wij ontwikkelen een website op maat en helpen hierbij je doelstellingen te behalen

Onze skills voor het bouwen van een webshop

We nemen met je door wat de doelen zijn van je webshop, welke zoekwoorden daar bij horen en welk publiek. De webshop wordt daar vervolgens volledig op afgestemd.

De afbeeldingen worden zo goed mogelijk op maat gemaakt en gecomprimeerd. Er worden zo min mogelijk plugins gebruikt en de plugins die gebruikt worden zijn uitvoerig getest. Er wordt gebruikt gemaakt van een CDN-server, waardoor afbeeldingen en scrips sneller worden geladen. De (hoofdzakelijk) statische inhoud wordt gecached, zodat dit niet iedere keer opnieuw opgebouwd hoeft te worden. Door deze aanpak is de webshop niet alleen sneller, maar wordt de server ook minder zwaar belast, waardoor er meer bezoekers gelijktijdig kunnen worden bediend.

Design
87%
Snelheid
98%
SEO skills
93%
Support
90%

Onze werkwijze

We nemen met je door wat de doelen zijn van je webshop, welke zoekwoorden daar bij horen en voor welk publiek. De webshop wordt daar vervolgens volledig op afgestemd. De afbeeldingen worden zo goed mogelijk op maat gemaakt en gecomprimeerd. Er worden zo min mogelijk plugins gebruikt en de plugins die gebruikt worden zijn uitvoerig getest. Er wordt gebruikt gemaakt van een CDN-server, waardoor afbeeldingen en scrips sneller worden geladen. De (hoofdzakelijk) statische inhoud wordt gecached, zodat dit niet iedere keer opnieuw opgebouwd hoeft te worden. Door deze aanpak is de site niet alleen sneller, maar wordt de server ook minder zwaar belast, waardoor er meer bezoekers gelijktijdig kunnen worden bediend. Alle sites worden voorzien van een certificaat en omwille van de betrouwbaarheid uitsluitend via HTTPS weergegeven.

We regelen Google Analytics voor je in, zodat je het gebruik van je site kunt monitoren en alle statistieken zelf kunt bijhouden. We maken eventueel koppelingen met je boekhoudpakket, CRM of mailprogramma om je processen te vereenvoudigen.

Het begint met een webshop idee

Neem vrijblijvend contact met ons op en misschien kunnen wij jou verder helpen
Neem vrijblijvend contact op

Wil je weten hoe Avax jou helpt bij het behalen van jouw online doelstellingen?

In ons portfolio vind je een gevarieerd aantal voorbeelden van webshops die we hebben gerealiseerd. Avax media heeft bijvoorbeeld sites gecreëerd voor milieuplatforms, non-profit organisaties en het bedrijfsleven in de breedste zin van het woord. Hebben we ook jouw belangstelling? We zijn nieuwsgierig naar jouw vraagstukken en ideeën! We denken graag vrijblijvend met je mee. Het gedreven team van Avax staat altijd voor je klaar. je kunt ons bereiken op info@avax.media

FEATURES
Wij doen deze opties er altijd standaard bij
Domein registratie
SSL certificaat
Snelle prestaties
Back ups
Responsive design
Woocommerce
Proffesioneel team
E-mail
SEO
Magento CMS
Social media
Support
Prijzen
Onze website pakketten

Basis

v.a. €1.200,-


WooCommerce


Klantspecifieke styling


1 categorie


3 producten


Betaalprovider


webwinkelkeur


Google Analytics


SEO-teksten


Handleiding gebruik


Voor kleinere webshops

Neem vrijblijvend contact op

Compleet

v.a. €1.800,-


Magento 2


1 vast thema


3 categorieën


10 producten


Betaalprovider


WebWinkelKeur


Google Analytics


SEO-teksten


Handleiding gebruik


Voor grotere webshops

Neem vrijblijvend contact op

Uitgebreid

v.a. €2.400,-


Magento 2


Klantspecifieke styling


3 categorieën


10 producten


Betaalprovider


WebWinkelKeur


Google Analytics


SEO-teksten


Handleiding gebruik


Voor grotere webshops

Neem vrijblijvend contact op