Social media door Avax Media

De social media kanalen van jouw bedrijf uitbesteden aan een extern bureau

Onze social media skills

Wanneer je de social media kanalen van jouw bedrijf uitbesteedt aan een extern bureau, regelt het externe bureau de social media kanalen van jouw bedrijf. Dit kan erg handig zijn wanneer je hier zelf geen tijd voor hebt of wanneer je niet goed snapt hoe je het moet aanpakken. Onze marketeers zetten hun strategisch inzicht, resultaatgerichtheid en online marketing kennis in om de social media kanalen van jouw bedrijf optimaal te laten presteren.

Onze marketeers gaan zo efficiënt mogelijk aan het werk en hebben goede communicatie. Hierdoor zijn onze processen overzichtelijk. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw doelgroep op de juiste manier benaderd wordt door middel van een goede strategie.

Ons doel is om jouw bedrijf optimaal te laten presteren op verschillende social media kanalen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Met een goede strategie zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie.

facebook campagne's
94%
Youtube videos
88%
Instagram campagne's
93%
Strategisch plan
89%

Waarom is social media zo belangrijk?

Tegenwoordig zit bijna iedereen op social media. Als bedrijf heb je een grote kans dat jouw doelgroep op minstens één van de social media kanalen aanwezig is. Hierdoor kan je jouw doelgroep goed bereiken en daarom is social media een uitstekend marketinginstrument. Daarnaast kunnen social media kanalen zorgen voor naamsbekendheid. Wanneer je unieke content deelt wat mensen leuk vinden, worden er vanzelf nieuwe mensen naar het kanaal getrokken die ook nog eens een klant kunnen worden.

Jouw social media kanalen uitbesteden

Neem vrijblijvend contact met ons op en misschien kunnen wij jou verder helpen
Neem vrijblijvend contact op

Onze werkwijze bij social media

Vanaf het begin nemen wij alle stappen goed met jou door. We nemen door waar jou bedrijf voor staat en wat voor pluspunten jouw bedrijf biedt. Daarnaast is het bij social media erg belangrijk om de doelgroep vast te stellen. Zodra de doelgroep is vastgesteld kunnen onze marketeers beginnen! Wij zullen kijken op welke kanalen jouw doelgroep het meest actief is. Wat wij ook doen is kijken welke kanalen het meest relevant zijn voor jouw bedrijf. Hierna zullen wij een goede strategie bepalen waarmee jij de doelgroep het meest zult aanspreken. Onze marketeers denken na over de aanpak en strategie tot alles compleet naar wens is. Het gedreven team van Avax staat altijd voor je klaar. je kunt ons bereiken op info@avax.media

FEATURES
Wij doen deze opties er altijd standaard bij
Facebook
Instagram
Youtube
Campagnes
Social berichten
Conversie gericht
Marketing team
Feedback

Doelgericht

Organisch

Advertising

Content

Heeft u specifieke wensen? Geen zorgen wij zijn van alle markten thuis
Neem vrijblijvend contact op
PRIJZEN
Onze social media pakketten

Basis

v.a. €175,-

Per maand


1 kanaaal


Visueel opmaken


1 berichten per week


1 advertenties


Pagina optimalisatie

Neem vrijblijvend contact op

Compleet

v.a. €275,-

Per maand


2 kanalen


Visueel opmaken


2 berichten per week


2 advertenties


Pagina optimalisatie

Neem vrijblijvend contact op

Uitgebreid

v.a. €425,-

Per maand


Hoeveelheid in overleg


Visueel opmaken


3 berichten per week


3 advertenties


Pagina optimalisatie

Neem vrijblijvend contact op