Grafisch werk door Avax media

Wij ontwerpen grafisch werk op maat en helpen hierbij jouw bedrijf te stijlen naar jouw smaak

Onze grafische skills

Met grafische vormgeving wordt ook wel het visueel vormgeven van ideeën bedoeld. Deze vormgegeven uitingen worden vervolgens op verschillende manieren verwerkt en gedeeld, waarbij het doel is om mensen iets te vertellen. Onze grafisch vormgever combineert altijd zijn artistieke kunde met zijn technische kennis. Als klant ben je vanaf het prille begin in het ontwerpproces betrokken om zo tot het optimale eindresultaat te komen.

Onze grafisch vormgever zorgt voor efficiënte communicatie tussen onze expertisegebieden door onze korte communicatielijnen. Hierdoor zijn onze processen overzichtelijk en kunnen wij ons snel aanpassen. Daarnaast kijken we goed naar jouw doelgroep en hoe wij deze groep het beste kunnen bereiken.

Ons doel is om jouw onderneming optimaal te vormgeven door middel van unieke, opvallende en vooruitstrevende grafische ontwerpen, en daardoor kan jouw bedrijf zich onderscheiden op de markt.

Design
94%
Opmaak
100%
Leuke designs
93%
Creativiteit
89%

Is jouw bedrijf toe aan een frisse huisstijl?

Jouw logo, visitekaartje, briefpapier en envelop vallen onder de huisstijl, ook wel corporate identity genoemd. Met jouw huisstijl bepaal jij de identiteit van jouw bedrijf. Jouw huisstijl is dus het uithangbord van jouw onderneming. Hiermee onderscheid je jezelf van concurrenten en laat je een eerste indruk achter bij jouw klanten. Hierdoor is de huisstijl van onschatbare waarde. Avax media zorgt voor op maat gemaakt en creatief grafisch werk voor jouw huisstijl, maar ook vinden wij het belangrijk dat de huisstijl aansluit op de normen en waarden van je onderneming en eruit ziet als een kloppend geheel.

Wij verzorgen een huisstijl die het karakter van jouw onderneming weergeeft. Hierdoor herkent men jouw bedrijf en voelt men zich met je verbonden. Dit voelt vertrouwd en verlaagt de drempel om tot een overeenkomst te komen, want als klant koop je niet alleen het product, maar ook de beleving daaromheen. Wil je meer zien van ons werk bekijk onze Instagram dan!

Het begint met een grafisch idee

Neem vrijblijvend contact met ons op en misschien kunnen wij jou verder helpen
Neem vrijblijvend contact op

Onze werkwijze bij grafisch werk

Vanaf het begin betrekken wij jou bij het ontwerpproces. Via mail, telefonisch of een persoonlijk gesprek, Avax media voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie. Bij deze eerste fase stellen wij de juiste vragen om erachter te komen wat jouw wensen en eisen zijn. Zodra wij weten wat jouw wensen en eisen zijn kan het ontwerpen beginnen! Wij maken eerst een aantal ruwe schetsen, die zullen wij persoonlijk aan jou presenteren. Aan de hand van deze ontwerpen zoeken we samen naar de beste vormgeving voor jouw bedrijf. Zodra deze ontwerpen samen goed onder de loep zijn genomen, gaan wij aan de hand van jouw feedback verder met vormgeven. Onze grafisch vormgever gaat door tot jouw ontwerp compleet naar wens is. Het gedreven team van Avax staat altijd voor je klaar. je kunt ons bereiken op info@avax.media

FEATURES

Onze grafisch vormgeving opties

Visitekaartje
Logo
Briefpapier
Vlaggen
Reclame borden
Eco drukwerk
Posters
Bedrijfskleding
Kantoorartikelen
Stickers
Social media
Brochures
VOORBEELDEN

Bekijk onze projecten

Bekijk meer op onze Instagram

Avax media Grafisch werk voorbeeld
Avax media Grafisch werk voorbeeld
PRIJZEN

Onze grafische pakketten

Basis

v.a. €150,-

Digitale versie’s inbegrepen

Logo ontwerp


Visitekaartje ontwerp


Visitekaartje 250 stuks


Facebook Logo


Instagram Logo

Neem vrijblijvend contact op

Huisstijl

v.a. 500,-

Digitale versie’s inbegrepen

Logo ontwerp


Visitekaartje 500 stuks


Briefpapier 500 stuks


Enveloppen 500 stuks


Facebook Logo


Instagram Logo

Neem vrijblijvend contact op

Huisstijl extra

v.a. 850,-

Digitale versie’s inbegrepen

Logo ontwerp


Visitekaartje 500 stuks


Briefpapier 500 stuks


Enveloppen 500 stuks


Bedrijfskleding


Brochure


Poster


Vlaggen


Stickers


Pennen


Facebook Logo


Instagram Logo

Neem vrijblijvend contact op