fotografie door Avax

Wij fotograferen alles maar dan ook echt alles.

Fotografische skills

Als fotograaf hoef je tegenwoordig niet beroepsmatig werkzaam te zijn, omdat iedereen tegenwoordig zelf foto’s kan maken. Toch zit er wel een groot verschil tussen beroepsfotografen en hobbyfotografen, omdat het maken van mooie foto’s nog niet zo makkelijk is. Om mooie pakkende foto’s te maken is er meer nodig dan alleen een druk op de knop. Onze fotograaf weet precies in welke omstandigheden de foto gemaakt moet worden om tot het beste resultaat te komen. Fotografie bestaat voor een groot deel uit de juiste belichting, door te werken met een lichtspecialist weet je zeker dat jouw foto’s next level worden. 

camera
87%
Snelheid
98%
SEO skills
93%
Support
90%

Onze werkwijze

Vanaf het begin betrekken wij jou bij het maken van jouw website. Via mail, telefonisch of een persoonlijk gesprek, Avax voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie. Bij deze eerste fasen stellen wij de juiste vragen om erachter te komen wat jou wensen en eisen zijn voor jouw fotoreportage. Ook kijken wij naar een geschikte locatie hierbij kun je denken aan een park, zandvlaktes, gebieden met bomen of bloemenvelden. Uiterlijk een week van tevoren ontvang je een bericht met daarin onder andere de bevestiging van de tijd en locatie. Binnen 10 dagen na de fotoreportage ontvang jij de bewerkte foto’s, Avax media maakt een strikte selectie van de foto’s zodat jij zeker weet dat je de beste foto’s krijgt. Daarnaast ontvang jij naast de gekozen foto’s ook een bestelpagina waar je ook de ander foto’s kunt bekijken, nabestellen is altijd mogelijk.

Foto’s nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op en misschien kunnen wij jou verder helpen
Neem vrijblijvend contact op

unieke beelden geschoten door Avax

Ben jij op zoek naar die unieke foto’s die jouw bedrijf laten stralen? Bij Avax gaan wij tot het uiterste om jou de foto’s te leveren waar jij naar op zoek bent, doordat wij samenwerken met een professionele fotograaf leveren wij de foto’s waar jij naar op zoek bent. Soms is fotografie vanaf de grond niet genoeg, maar zelfs bij luchtfoto’s kun je bij Avax terecht. Ook werken wij samen met een dronepiloot waardoor luchtfoto’s ook geen probleem zijn, dus of het nou in de lucht is of op de grond bij Avax Media bent u op de juiste plek voor al jouw fotografie opdrachten. Het gedreven team van Avax staat altijd voor je klaar. je kunt ons bereiken op info@avax.media

FEATURES
Onze fotografeer opties
Fotograaf
hoge resolutie
Snelle service
direct contact
Op locatie
Nabewerking
portret
Product
Impressie
Drone foto's
Marketing gericht
Digitaal geleverd
VOORBEELDEN
Bekijk ons recente werk

Prijzen
Onze website pakketten

Fotoshoot

v.a. €120,-

Per uur


1 uur


20 foto’s in hoge resolutie


1 locatie


Nabewerking

Neem vrijblijvend contact op

Bedrijven

v.a. €100,-

Per uur


1 uur


35 foto’s in hoge resolutie


Meerdere locatie’s


Social media gericht


Website gericht


Product foto’s


Nabewerking(25,- per uur)

Neem vrijblijvend contact op

Evenementen

v.a. €750,-


5 uur


75 foto’s in hoge resolutie


Meerdere locatie’s


Social media gericht


Website gericht


Video in overleg


Drone beschikbaar


Nabewerking(25,- per uur)

Neem vrijblijvend contact op