fotografie door Avax met Pictures By Dakota

Wij hebben een samenwerkings verband met Pictures By Dakota.

Fotografische skills

Als fotograaf hoef je tegenwoordig niet beroepsmatig werkzaam te zijn, omdat iedereen tegenwoordig zelf foto’s kan maken. Toch zit er wel een groot verschil tussen beroepsfotografen en hobbyfotografen, omdat het maken van mooie foto’s nog niet zo makkelijk is.

Om mooie pakkende foto’s te maken is er meer nodig dan alleen een druk op de knop. Pictures By Dakota weet precies in welke omstandigheden de foto gemaakt moet worden om tot het beste resultaat te komen. Fotografie bestaat voor een groot deel uit de juiste belichting, door te werken met een lichtspecialist weet je zeker dat jouw foto’s next level worden.

camera
87%
Snelheid
98%
SEO skills
93%
Support
90%

Onze werkwijze

Kies je ervoor om via Avax Media foto’s te laten schieten. Dan ben je aan het juiste adres Wij werken namelijk samen met Pictures By Dakota oftewel Kelly. Je kan ervoor kiezen om via ons of direct contact met haar op te nemen. Je kunt haar website bezoeken of direct een mail sturen op: info@picturesbydakota.nl  Voor bedrijven die optioneel foto’s nodig hebben voor op de website gebruiken wij de diensten van Kelly. indien er voor deze optie is gekozen gaan we in de eerste fasen de juiste vragen stellen om erachter te komen wat jou wensen en eisen zijn voor jouw fotoreportage. Ook kijken wij naar een geschikte locatie hierbij aan een park, op locatie, gebieden met bomen of bloemenvelden. Uiterlijk een week van tevoren ontvang je een bericht met daarin onder andere de bevestiging van de tijd en locatie. Na de shoot krijg je de foto’s via een online galerij opgestuurd, waarin jij jouw mooiste foto’s kunt kiezen. Vervolgens krijg je jouw favorieten foto’s toegezonden via WeTransfer.

Fotografie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op en misschien kunnen wij jou verder helpen.
Neem vrijblijvend contact op

Unieke beelden geschoten door Pictures By Dakota

Ben jij op zoek naar die unieke foto’s die jouw bedrijf laten stralen? Bij Avax gaan wij tot het uiterste om jou de foto’s te leveren waar jij naar op zoek bent, doordat wij samenwerken met Pictures By Dakota leveren wij de foto’s waar jij naar op zoek bent. Soms is fotografie vanaf de grond niet genoeg, maar zelfs bij luchtfoto’s kun je bij Avax terecht. Ook beschikken wij over een drone waardoor luchtfoto’s  geen probleem zijn, dus of het nou in de lucht is of op de grond bij Avax Media bent u op de juiste plek voor al jouw fotografie opdrachten. Het gedreven team van Avax en Pictures By Dakota staat altijd voor je klaar. je kunt ons bereiken op  info@avax.media of bericht ons via de sociale kanalen op Facebook of op Instagram
FEATURES

Onze fotografie opties

Fotograaf
hoge resolutie
Snelle service
direct contact
Op locatie
Nabewerking
portret
Product
Impressie
Drone foto's
Marketing gericht
Digitaal geleverd
VOORBEELDEN

Bekijk ons fotografie werk

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Prijzen

Onze fotografie pakketten

Fotoshoot

v.a. €120,-

Per uur


1 uur


20 foto’s in hoge resolutie


1 locatie


Nabewerking

Neem vrijblijvend contact op

Bedrijven

v.a. €100,-

Per uur


1 uur


35 foto’s in hoge resolutie


Meerdere locatie’s


Social media gericht


Website gericht


Product foto’s


Nabewerking(25,- per uur)

Neem vrijblijvend contact op

Evenementen

v.a. €750,-


5 uur


75 foto’s in hoge resolutie


Meerdere locatie’s


Social media gericht


Website gericht


Video in overleg


Drone beschikbaar


Nabewerking(25,- per uur)

Neem vrijblijvend contact op