Avax Media filmt, monteert en vliegt om unieke beelden te schieten

Laat bij Avax Media een bedrijfsfilm maken en onderscheidt je van de rest.

Onze film en monteer skills

Met audiovisueel wordt ook wel bewegend beeld met geluid bedoeld. Wist je dat beeld en geluid makkelijker de aandacht trekt dan tekst alleen? Je kan bijvoorbeeld een bedrijfsfilm laten maken waar jouw product, dienst of merk goed onder de aandacht komt bij de doelgroep. Onze video monteur combineert altijd zijn artistieke kunde met zijn technische kennis. Als klant ben je vanaf het begin tot eind betrokken bij het gehele proces.

Onze video monteur zorgt voor efficiënte communicatie tussen onze expertisegebieden door onze korte communicatielijnen. Hierdoor zijn onze processen overzichtelijk en kunnen wij ons snel aanpassen. Daarnaast kijken we goed naar jouw doelgroep en hoe we deze het beste kunnen benaderen bij het maken van de bedrijfsfilm.

Ons doel is om jouw bedrijf optimaal te laten presteren door middel van een goede, creatieve bedrijfsfilm, waarmee jouw bedrijf zich goed kan onderscheiden van concurrenten.

Monteer skills
94%
Proffesionele opnames
100%
Camera werk
93%
Leuk team
89%

Heeft jouw bedrijf al een bedrijfsfilm?

Het audiovisueel maken van jouw bedrijf wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Momenteel leven we in een digitaal tijdperk. Een bedrijfsfilm kan daarom heel goed als marketinginstrument worden gebruikt. Het trekt meer de aandacht en het prikkelt mensen. Daarmee wordt bedoeld dat je klanten makkelijker kunt verleiden, informeren en instrueren. Bovendien krijgen klanten een goed beeld van jouw bedrijf met een bedrijfsfilm. De reden hiervoor is omdat klanten in een korte video makkelijk kunnen zien wat voor bedrijf je hebt, waar het bedrijf voor staat en wat voor mensen er werken. Hierdoor kan je je ook goed onderscheiden van de concurrentie. Benadruk goed de unique selling points van jouw bedrijf in je bedrijfsfilm en je hebt een promotionele video. Daarmee worden de unieke eigenschappen van een product of dienst bedoeld waarmee jij je onderscheidt van de concurrentie.

Laat een bedrijfsfilm maken

Neem vrijblijvend contact met ons op en misschien kunnen wij jou verder helpen
Neem vrijblijvend contact op

Onze werkwijze bij het maken van een bedrijfsfilm

Vanaf het begin betrekken wij jou bij het ontwerpproces. Via de mail, telefonisch of een persoonlijk gesprek, Avax media voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie. Bij deze eerste fase stellen wij de juiste vragen om erachter te komen wat jouw wensen en eisen zijn. Zodra wij weten wat jouw wensen en eisen zijn kan het ontwerpen beginnen! Wij maken eerst een aantal ruwe schetsen, die zullen wij persoonlijk aan jou presenteren. Aan de hand van deze ontwerpen zoeken we samen naar de beste manier om jouw bedrijf te presenteren in de bedrijfsfilm. Zodra deze ontwerpen samen goed onder de loep zijn genomen, gaan wij samen beginnen met het maken van de bedrijfsfilm. Onze video monteur gaat door tot jouw ontwerp compleet naar wens is. Het gedreven team van Avax staat altijd voor je klaar. je kunt ons bereiken op info@avax.media

FEATURES
Wij doen deze opties er altijd standaard bij
Bedrijfsvideo
Promo video
Product video
4k beelden
Drone beschikbaar
Animatie video
Vaste prijs
Meedenkend team
Script
Groter bereik
Video marketing
Stemacteur
Youtube
Bekijk ons YouTube kanaal voor inspiratie,
PRIJZEN
Onze bedrijfsfilm pakketten

Minimaal

v.a. €1250,-


Beperkt script


Vier uur opname


Vier uur HD montage


Beperkt stock muziek


Logo intro


Beperkt tekst over beeld


Beperkte nabewerking


Geen drone


Duur 60 sec

Neem vrijblijvend contact op

Basis

v.a. €1750,-


Basis script


Een dag opname


Een dag hd/4k montage


Stockmuziek


beperkte logo animatie


Tekst over beeld


Beeld en geluidsnabewerking


20 min drone


Duur 120 sec

Neem vrijblijvend contact op

Uitgebreid

v.a. €2450,-


Script


Meerdere dagen opnemen


2 dagen 4k montage


Keuze uit muziek


Logo animatie intro


Geanimeerde tekst


Complete nabewerking


Drone beschikbaar


Duur naar wens

Neem vrijblijvend contact op