Advies op maat door Avax media

Ervaring komt met de jaren zo ook bij Avax en daarom adviseren wij graag.

Een probleem oplossen doen we samen

Heb jij een website of webshop? of een ander product en je heb advies nodig?

  • Is je website toe aan verbetering?
  • Wil je een succesvolle webshop opzetten?
  • Wil jij meer omzet behalen uit je website of webshop?
  • Wil je weten hoe online marketing ook voor jou succesvol kan zijn?
  • Ben je toe aan een nieuwe huisstijl?
  • Heb je een krachtige hosting nodig?
  • wil je een bedrijfsfilm laten maken?
  • Is je SEO toe aan verbetering?
  • Of heb je een andere vraag?

Neem dan snel contact met ons op en wie weet kunnen wij je helpen.

deskundigheid
87%
professionaliteit
98%
Inzicht
93%
Support
90%

Onze werkwijze

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek met Avax gaan wij diep in op jouw situatie, maar voordat dit gesprek tot stand komt analyseren wij jouw website of webshop op verschillende factoren zoals de vindbaarheid. Hierna stellen wij tijdens het gesprek vragen om te achterhalen wat er nodig is en waarin jouw bedrijf zich wenst te onderscheiden. Wat zijn jouw doelen en behoeftes, en wat kunnen wij doen om dit te realiseren? Wij geven jou kosteloos concrete adviezen en tips, waarmee jij de verbeteringspunten kunt doorvoeren zodat jij beter gevonden gaat worden en je investeringen terugverdiend gaan worden.

Ons advies beperken wij niet uitsluitend tot websites of webshops, apps en web-apps vallen ook onder onze advies projecten. Door onze brede kennis van design, user experience en usability zetten wij dit in ter verbetering van een website of andere digitale producten, ons doel is om deze effectiever en prettiger te maken in het gebruik.

Bij Avax Media vinden wij het van groot belang dat wij onderbouwen waarom bepaalde keuzes gemaakt moeten worden of waarom juist niet, het “waarom” is namelijk net zo belangrijk als het “hoe en wat”. Wij zijn daarvan overtuigd want zodra je weet wat de achterliggende gedachte van een toepassing is krijg je ook een beter beeld in de werking daarvan.

Laat ons je helpen naar antwoorden

Neem vrijblijvend contact met ons op en misschien kunnen wij jou verder helpen
Neem vrijblijvend contact op

Ons creatieve team staat voor je klaar! Met maar een doel: het internet een mooiere plek te maken

Het doel van ons advies is het verbeteren of bijsturen van de user experience van een digitaal product. De achterliggende drive hiervan is soms puur commercieel, maar meestal is deze verbeterslag nodig om gebruikers tevreden te houden. Andere keren worden wij ingeschakeld door ondernemers die hun imago anders willen neerzetten of zelfs ontstijgen. Hun website en dienst uitstraling zijn bijvoorbeeld niet langer in overeenstemming met wie ze willen zijn. Dit is voelbaar voor de eindgebruikers en ondernemers zitten dan ook in een lastige situatie, waarbij ze in zekere zin gegijzeld worden door hun vroegere imago. Deze inconsistentie leidt tot twijfelgedrag bij de doelgroep en dat heeft weer effect op de omzet of het vertrouwen in de onderneming.

In welk probleem jij je ook bevindt, het is ons doel om vanuit een fris perspectief te kijken naar de problemen en vraagstukken om er een passende oplossing voor te vinden. Het gedreven team van Avax staat altijd voor je klaar. je kunt ons bereiken op info@avax.media

ERVARING
Uw vraag, ons advies, geheel vrijblijvend.
Jaren ervaring
Creatief meedenkend
Doelgroep bepaling
Concurrentie analyse
Online content
Offline content
Marketing
Google
Video content
Social media
Hosting
Oplossingsgericht
Prijzen
Ons advies pakket
 

Compleet

Gratis


Persoonlijk


Telefonisch


Per mail


Facebook messenger


Instagram DM


Per postduif

Neem vrijblijvend contact op